Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов ініціював створення робочої групи, яка до 1 березня має розробити проект удосконаленої системи доступу громадян до приміщення міської ради та міськдержадміністрації.

Як зазначили в прес-службі КМДА, до розробки документу долучилися не лише депутати, співробітники секретаріату Київради і керівництво КМДА, а й уповноважені представники всіх зацікавлених громадських організацій.

«Робоча група повинна розробити систему, при якій громадяни зможуть мати максимально відкритий доступ до будівлі, де розташовані підрозділи міської адміністрації і Київради, і одночасно буде мінімізована погроза вчинення тут якихось протиправних дій. Тому відкритість роботи міської влади, яка зараз забезпечена роботою ЗМІ, прямими телетрансляціями сесійних засідань, громадськими слуханнями та обговореннями, буде доповнена ще одним компонентом», - заявив Попов під час спілкування з депутатами Верховної Ради України та учасниками мітингу, чиї дії унеможливили проведення пленарного засідання Київської міської ради.

Також глава КМДА звернувся до депутатів Київради з пропозицією виробити розумний механізм доступу уповноважених представників громадськості до участі в пленарних засіданнях Київради і роботи її комісій з правом дорадчого голосу.

Як повідомляв ForUm, сьогодні голова Київської міської адміністрації Олександр Попов пообіцяв пускати на засідання Київради представників громадських організацій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

145