Україна ніколи не залишає без уваги будь-які зауваження або пропозиції Венеціанської комісії. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з головою Європейської комісії «За демократію через право» (Венеціанської комісії) Джанні Букіккіо, повідомляє прес-служба Глави держави.

На початку зустрічі Янукович зазначив, що Україна системно працює з усіма європейськими інститутами, зокрема з Венеціанською комісією вже склалися хороші відносини.

«За останні три роки Венеціанська комісія 14 разів надавала свої висновки та рекомендації у сфері здійснення конституційно-правових реформ в Україні, - сказав Янукович. - Ми вдячні за таке ставлення до України і за робочі партнерські відносини».

Президент також подякував Венеціанській комісії за підтримку діяльності Конституційної асамблеї.

У свою чергу голова Європейської комісії «За демократію через право» Джанні Букіккіо наголосив, що Україна за останні 20 років зробила багато кроків уперед. При цьому він додав, що Україну попереду чекає ще багато роботи. «Мої побажання - рухатися крок за кроком, не чекати всього повного проекту Конституції. Є деякі сфери, які вимагають негайної дії, одна з них - судова система», - сказав Букіккіо.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239