Прокуратура Жовтневого району Запоріжжя здійснює процесуальне керівництво в досудовому розслідуванні за фактом смерті арештованого Олександра Середіна в Запорізькому слідчому ізоляторі 2 лютого.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області, близько 3:00 про смерть ув'язненого повідомили в міліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група в повному складі.

«Попередньо встановлено, що вночі Середін поскаржився на біль у грудях і знепритомнів. Спроби лікарів слідчого ізолятора і бригади швидкої медичної допомоги реанімувати чоловіка виявилися марними. Медики констатували смерть, попередня причина - кардіомеопатія», - йдеться в повідомленні.

Подію було зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), розслідування проводить Жовтневий райвідділ міліції. Хід розслідування - під контролем прокуратури.

За даними ЗМІ, Олександр Середін був лідером «банди Лисих» - одного з найбільш жорстоких кримінальних угруповань на території Запорізької області. Він підозрювався в організації вбивства місцевого кримінального авторитета Колі-дитини 5 березня 2012 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

262