Народний депутат від фракції Партії регіонів, член парламентського комітету з питань верховенства права і правосуддя Вадим Колесніченко констатує, що опозиціонери переключилися з законодавчої роботи на ремонт своїх кабінетів.

«Це говорить про відсутність інтелекту і бажання працювати на розвиток України. Це їхня проблема, яка свідчить про кризу жанру. З досвіду скажу, що таке блокування абсолютно короткочасне, поблокують - і розійдуться», - зазначає регіонал.

У той же час, за його словами, такі дії опозиції свідчать також про те, що вона не виправдовує довіри свого виборця, передає «УНІАН».

«Голосуючим «за», народ поклав на них відповідальність - працювати на загальне благо. Для цього є всі інструменти - запити, законопроекти, домовленості і т.д. А вони вибрали простіший шлях, який полягає в проїданні народних грошей, адже «нічогонероблення», яким і є блокування трибуни, веде саме до того, що їм платять зарплату, надають пільги, а опозиція тільки спортом біля трибуни займається», - упевнений Колесніченко .

При цьому нардеп зазначив, що багато нових депутатів від опозиції замість плідної роботи в парламенті зараз більше займаються ремонтом своїх кабінетів.

«Ви подивіться, вони масово почали дорогі ремонти власних кабінетів. Це називається - дорвалися до корита», - додає політик.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

218