У Херсонській області співробітники Служби безпеки України викрили факт нанесення збитків державі у ході приватизації об'єктів комунальної власності. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У повідомленні говориться, що співробітники СБУ викрили факти нехтування вимогами чинного законодавства чиновником керівної ланки Каховської міської ради.

«Внаслідок неправомірних дій чиновника у ході приватизації об'єктів комунальної власності державі було завдано збитків у великому розмірі. Виконуючи контролюючі функції і безпосередньо відповідаючи за результати щодо продажу міських об'єктів, державний службовець грубо порушив регламент оцінки та процедуру реалізації житлових та технічних приміщень», - зазначили у СБУ.

Так, одну із будівель ринковою вартістю 1 млн 470 тис. гривень було реалізовано приватним структурам за 30 тис. гривень.

За матеріалами СБУ прокуратурою Херсонської області в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.364 та ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189