Злагоджена і конструктивна робота Президента, Кабінету Міністрів і Верховної Ради є запорукою ефективної реалізації реформ в країні. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних держадміністрацій, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Якщо уряд, Верховна Рада, Президент не працюють як єдиний ланцюг, починати будь-які реформи практично неможливо», - сказав Янукович.

Для реформування і модернізації країни потрібні фінансові ресурси, законодавчі зміни - значить, гілки влади повинні працювати спільно, переконаний Янукович.

За його словами, занадто висока заполітизованість суспільства і боротьба за владу є перешкодами, які стоять на шляху успішного проведення в Україні реформ.

«Нестабільна політична ситуація не дозволяла практично всі роки незалежності починати і рухатися в напрямку реформ у нашій країні, без яких досягти успіхів неможливо», - сказав Президент.

Як повідомляв ForUm, Президент України Віктор Янукович порадив прем'єр-міністру Миколі Азарову змінити стиль роботи уряду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292