Прокуратура Івано-Франківської області з'ясовує обставини смерті в реанімаційному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні 8-річного хлопчика.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, у важкому стані дитину до медиків привезли родичі. «Лікарями був поставлений діагноз - гостре екзогенне отруєння невідомою речовиною. Йому негайно провели очистку організму. Незважаючи на це, стан хлопчика швидко погіршився і вчора ввечері він помер», - йдеться в повідомленні.

Також з'ясувалося, що з лихоманкою, температурою до 40 градусів, кашлем та болем у животі дитина перебувала вдома майже тиждень. Однак батьки не зверталися за допомогою до медиків, а лікували його настоянками трав і грибів мухоморів.

Правоохоронцями встановлено, що мати хлопчика з подібними симптомами також лікувалася цими настоянками і напередодні померла в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні.

Прокуратура намагається з'ясувати всі обставини цієї трагедії. Зокрема, перевіряються дії батька хлопчика і медиків, які надавали потерпілим допомогу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

374