Вирішити проблему персонального голосування можна було б, скоротивши час для голосування. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов в інтерв'ю радіо «Свобода».

За його словами, можна було б зменшити час голосування з 10 секунд до 3. «І все - немає ніяких проблем, не потрібно вводити якісь додаткові датчики, кнопки...» - зазначив нардеп.
Коментуючи пропозицію щодо запровадження кримінальної відповідальності за порушення процедури голосування, Лук'янов зазначив, що в такому випадку за блокування трибуни, за перешкоджання роботі інших депутатів потрібно вводити довічне ув'язнення.

«Але це більше жарт, ніж я поділяю цю пропозицію. Я вважаю, що не кримінальними погрозами ми повинні один одного примушувати, а потрібно заохочувати, знаходити спільну мову», - сказав він.

Як повідомляв ForUm, 6 грудня Верховна Рада внесла зміни до Регламенту, які зобов'язують народних депутатів особисто реєструватися для участі на засіданнях парламенту, брати участь в голосуванні і робити це особисто.

11 грудня Президент України Віктор Янукович підписав закон про зміни до Регламенту Верховної Ради.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов виступає за введення відповідальності депутатів за неперсональне голосування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

277