Федерація футболу України розглядає кандидатуру шведського тренера Свен-Йорана Ерікссона на посаду тренера збірної України з футболу. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу після засідання виконкому Федерації футболу України заявив перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

«Марчелло Ліппі (італійський тренер - Ред.) виключений, його немає у списках. А Ерікссон є в списку», - зазначив Попов.

Крім того, він пояснив ситуацію щодо переговорів з англійцем Харрі Реднаппом. «Переговори за дорученням президії ФФУ вів віце-президент Віталій Данилов. У частині фінансів це питання обговорювалося з двома агентами, тут питань у сторін не було, всі прийшли до консенсусу. Рішення було прийнятно для обох сторін. Але це дійсно був випадок, коли КПР позбулася головного тренера, і їм терміново потрібна була кандидатура. Це збіг обставин по термінах», - підкреслив Попов.

Як повідомляв ForUm, після того, як Олег Блохін очолив київське «Динамо», посада головного тренера збірної України залишилася вакантною.

ФФУ запропонувала очолити збірну Андрію Шевченку, але той відмовився. Потім Федерація почала переговори з англійським фахівцем Гаррі Реднаппом, але він віддав перевагу команді англійський «Куїнз Парк Рейнджерс».

За повідомленнями ЗМІ, керівництво ФФУ розпочало переговори з Марчелло Ліппі щодо його роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

28 жовтня перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов заявив, що в списку кандидатів на посаду головного тренера збірної України з футболу значиться 30 претендентів.

Аліна Єремєєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

699