Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков заявив, що не буде коментувати потенційні кандидатури на посаду головного тренера збірної України з футболу. Він також зазначив, що докладе всіх зусиль, щоб у збірній з'явився наставник до кінця цього року, пише «Sport.ua» з посиланням на «Український футбол».

«Докладемо до цього всіх зусиль. Адже у лютому наступного року повинні зіграти контрольний поєдинок, а вже у березні - офіційний. А тренеру ж потрібен час, щоб хоч придивитися навколо. Часу ж мало, розумію... А щодо проектів, потенційних кандидатур - тепер ні слова», - сказав президент ФФУ.

За словами Конькова, він був упевнений у тому, що Андрій Шевченко погодиться очолити збірну України.

«До цих пір вважаю, що його робота з нашою національною командою - це був би цікавий і неординарний крок з боку ФФУ. Чому? Тому що Шевченко - справжній українець, він на 100 відсотків наш по духу. Відчував, що його зацікавить такий варіант роботи. Помилився», - сказав Коньков.

Президент ФФУ також не підтвердив, але і не спростував інформацію про переговори з Марчелло Ліппі.

Нагадаємо, що після того, як Олег Блохін очолив київське «Динамо», посада головного тренера збірної України залишилася вакантною.

ФФУ запропонувала очолити збірну Андрію Шевченку, але той відмовився. Потім Федерація почала переговори з англійським фахівцем Гаррі Реднаппом, але він віддав перевагу англійський «Куїнз Парк Рейнджерс».

За повідомленнями ЗМІ, керівництво ФФУ розпочало переговори з Марчелло Ліппі щодо його роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

510