Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр, міністр закордонних справ Держави Катар шейх Хамад бін Джасім бін Джабер Аль Тані обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

Під час зустрічі у Досі Президент України та керівник уряду Катару обговорили перспективи співпраці в аграрній, енергетичній, металургійній, авіаційній сферах.

У контексті досвіду України щодо успішного проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року йшлося також про перспективи співпраці у питанні підготовки Катару до проведення Чемпіонату світу з футболу 2022 року.

Янукович і шейх Хамад бін Джасім бін Джабер Аль Тані також відзначили активну підготовку візиту прем'єр-міністра Катару в Україну, яка зараз ведеться.

 
 
«Ми бачимо вас своїми партнерами і готові надати вичерпну інформацію для налагодження нашої ефективної співпраці», - сказав під час зустрічі Президент.

У свою чергу, прем'єр-міністр Катару відзначив «дуже хороші переговори», які відбулися між Главою української держави і еміром Держави Катар. За словами шейха Хамада бін Джасіма бін Джабера Аль Тані, емір Катару налаштований на поглиблення відносин з Україною.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

341