Ліміт революцій для Білорусі вичерпано. Про це президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив в інтерв'ю «Reuters», відповідаючи на запитання про можливість повторення у цій країні революційних подій, що відбулися в країнах Близького Сходу,

«Не дочекаєтеся. Білорусь - не Близький Схід, - підкреслив президент. - Не треба порівнювати політику Білорусі та Близького Сходу. Тут уже дехто намагався через соціальні мережі підірвати ситуацію. Нічого не вийшло і ніколи не буде».

«Якщо хтось думає, що тут (у Білорусі. - ред.) відбудуться революційні зміни, то цього не буде. Ліміт революцій для Білорусі вичерпано. Тому треба набратися терпіння і спокійно зміни в Білорусі здійснювати на краще, щоб люди жили краще. Такі зміни, еволюційні, спокійні, ми вітаємо. Революції тут не буде», - запевнив Лукашенко, повідомляє «БЕЛТА».

Коментуючи критику з приводу ситуації у Білорусі у сфері прав людини, Лукашенко підкреслив, що в країні вони забезпечуються не гірше, ніж на Заході: «Ми робили і будемо робити все для людей, і щодо цього ми не будемо виглядати гірше, ніж ви (на Заході. - ред.)».

Президент навів приклад доступу до різних засобів масової інформації. «У нас неможливо закрити людям доступ до засобів масової інформації. Російські канали всі транслюються, Євроньюз, CNN, ВВС, отримуємо стрічку «Reuters». У нас Інтернет у кожного вдома. Будь ласка, бери, відкривай і читай», - сказав Лукашенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

824