Рішення Олега Блохіна очолити київське «Динамо» було несподіваним для керівництва Федерації футболу України. Про це заявив перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов в ефірі телеканалу «Футбол».

«Ми були у кабінеті у президента Федерації, якраз готували Виконком (відбувся 25 вересня. - Ред.). Зайшов Олег Володимирович і поінформував нас про те, що у нього відбулася розмова з президентом ФК «Динамо» (Київ), який йому передзвонив о 12-ій годині ночі і запропонував очолити клуб. Можу сказати, що стан у нас, звичайно, був близький до шокового. Ще кілька днів тому ми обговорювали з Олегом Володимировичем організаційні питання стосовно двох чергових матчів. Усі його прохання і побажання були прийняті. Помічникам його продовжили контракти на поліпшених умовах. А сьогодні - як сніг на голову - це рішення Олега Володимировича. У нього був вибір - національна збірна або клуб. Він вибрав клуб. Треба поважати його вибір, хоча тепер у нас виникає безліч проблем, які необхідно терміново вирішувати», - сказав Попов, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Нагадаємо, вчора Блохін підписав чотирирічний контракт з «Динамо». На посту головного тренера він замінив Юрія Сьоміна, звільненого у понеділок за незадовільні результати.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

330