Працівники карного розшуку вчора затримали чоловіка, який 1 травня у Святошинському районі Києва розстріляв трьох своїх колег, які разом з ним працювали на СТО.

Про це повідомляє «УНІАН», посилаючись на Відділ зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Києві.

Як зазначили у ВЗГ, у ході оперативно-розшукових заходів для людини, яка вчинила тяжкий злочин, були створені такі умови, які змусили її здатися правоохоронцям добровільно.

«У результаті цих заходів наші працівники вчора вийшли на контакт з цією людиною і умовили її здатися добровільно, без залучення для затримання спецпідрозділу МВС», - підкреслили у главку міліції, зазначивши, що після цих переговорів людина, яка перебувала у розшуку, прийшла у міліцію разом зі своїм адвокатом.

Свою вину чоловік визнав. У даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, а також здійснюється низка оперативних дій для того, щоб знайти і вилучити зброю, із якої було вбито троє людей.

У ВЗГ також зазначили, що другий чоловік, причетний до вбивства, був затриманий практично відразу після скоєння злочину.

Нагадаємо, 1 травня близько 22:00 до чергової частини Святошинського райуправління міліції надійшло повідомлення, що біля кафе, розташованого на вулиці Підлісній, чути постріли.

На місці події було встановлено, що конфлікт зі стріляниною виник між двома групами громадян, які працювали на одній зі станцій техобслуговування у Святошинському районі. Вдень між директором СТО і одним із працівників стався конфлікт, розв’язання якого сторони відклали на вечір і домовилися зустрітися у кафе на вул. Підлісній.

Під час з'ясування стосунків директор СТО і двоє його знайомих отримали смертельні вогнепальні поранення.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу (навмисне вбивство).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

270