У Київській міській державній адміністрації сьогодні був презентований офіційний фан-довідник приймаючого міста Києва.

Видання презентували заступник голови КМДА Анатолій Голубченко і начальник Головного управління з питань Євро-2012 Тетяна Слишік.

За інформацією Слишік, на сьогоднішній день видано 50 тис. примірників довідника, але цю роботу планується продовжити. Фінансування здійснювалося за кошти спонсорів.

Довідники безкоштовно розповсюджуватимуть волонтери, які чергуватимуть в аеропортах «Бориспіль» і «Жуляни», на залізничному вокзалі, в центрі міста, а також у фан-зонах і фан-таборах уболівальників, в інформаційних туристичних пунктах, які працюватимуть у столиці.
Фан-довідник видано п'ятьма мовами: українською, англійською, шведською, німецькою та французькою, повідомляє «УНІАН».

«У цьому інформаційному довіднику, який складається з 66 сторінок, викладена вся необхідна інформація для наших гостей, починаючи від видів транспорту до днів проведення матчів, національної кухні, туристичної інформації. Тут також представлені основні телефони екстрених служб, до яких необхідно звертатися у випадках якихось екстрених ситуацій», - зазначила Слишік.

На сьогоднішній день екземпляри довідника можна отримати в Головному управлінні з питань Євро-2012 або завантажити електронну версію, яка розміщена на сайті приймаючого міста Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

267