Голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, народний депутат від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва буде звертатися до правоохоронних органів з вимогою притягнення до відповідальності захисника колишнього керівника ЗАТ «Індар» Олексія Лазарєва Миколи Павленка. Про це вона сказала під час засідання Комітету, передає «УНН».

«Я буду особисто звертатися з приводу Вашого виступу і Вашої діяльності у правоохоронні органи і прокуратуру... До результатів Вашої роботи є претензії, є корупція, коли відкрито говорять, що 5 доларів коштує (інсулін - ред.) для Бразилії, а 12 - для України. Чи думаєте Ви відповідати за свої дії?», - зазначила Бахтеєва.

Звертаючись до Павленка, голова Комітету зазначила, що не можна залишатися цинічним спостерігачем за ситуацією, яка виникає навколо виробництва інсуліну.

Нагадаємо, голова правління ПрАТ «Індар» Євген Кононенко зазначав, що попереднє керівництво передало всі активи акціонерного товариства «Індар» та заводу «Індар» у власність приватних компаній.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

490