Уряд не планує переглядати питання пільг ветеранам війни, особам, що мають особливі заслуги перед Батьківщиною, і ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Про це заявив заступник міністра праці і соціальної політики України Віталій Мущинін.

«Одне з найважливіших питань сьогодні, що стоять перед нашим міністерством, це плани відносно того, що ми робитимемо з системою надання пільг, тому що в Україні близько 13 млн. чоловік користуються правом на призначення пільг», - сказав заступник міністра.

При цьому він уточнив, що йдеться про пільги на оплату комунальних послуг, пільги на проїзд у транспорті, пільги на послуги зв'язку і тому подібне.

Мущинін зазначив, що уряд розробив стратегію, направлену на впорядкування системи надання пільг.

Він сказав, що планом економічних реформ Президента України передбачено впорядкування цієї системи надання пільг і визначені етапи і заходи щодо її впровадження, передає «УНІАН».

При цьому заступник міністра праці і соціальної політики запевнив, що «і згаданою стратегією, і планом економічних реформ передбачено, що пільги ветеранам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій, інвалідам війни, особам, що мають особливі заслуги перед Батьківщиною, ліквідаторам аварії на ЧАЕС не переглядатимуться». «Тобто вони надаватимуться в тому порядку і по тому механізму, по якому вони сьогодні надаються», - сказав Мущинін.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

777