У Верховній Раді України відбулося засідання фракції БЮТ під головуванням Юлії Тимошенко. Про це передає кореспондент ForUm’у.

Як повідомив ForUm’у народний депутат, член фракції БЮТ Андрій Павловський, на засіданні фракції бютівці обговорювали нагальні проблеми.

У свою чергу, нардеп Володимир Яворівський сказав журналістам, що поки склад тіньового уряду Тимошенко не затверджений. Але нардеп говорить, що нова опозиція затвердить свій Кабмін уже наступного тижня. «Буквально, по кожному рішенню уряду ми надаватимемо свої ідеї. Я переконаний, у нас буде перша справжня конструктивна опозиція. Ми дійсно хочемо це зробити», - сказав Яворівський.

Як повідомляв ForUm, у ранковому пленарному засіданні Верховної Ради України пока не бере участі фракция БЮТ. Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зазначив, що якщо БЮТ намагається зірвати засідання парламенту, то фракції слід зробити про це відповідну заяву.

У свою чергу, заступник голови Верховної Ради Микола Томенко (обраний за списком БЮТ) пояснив, що йдеться про організаційні моменти, оскільки наразі ще проходить засідання фракції БЮТ.

Юлія Артамощенко

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

396