При Президентові Вікторі Януковичу, як і при його попереднику Вікторі Ющенку, продовжуватиметься «чехарда з перейменуваннями, тільки тепер – у зворотному порядку». Такої думки дотримується голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригінець.

«Перший дзвінок прозвучав, коли київська влада відкинула ідею екс-Президента перейменувати одну із вулиць на вулицю Степана Бандери. Ющенко пішов, пошли і його ідеї, які так старанно раніше втілювала команда Черновецького. Тепер команда Черновецького служить іншому ідолу», - заявив Бригінець, повідомляє «ЛІГА».

Депутат Київради також зазначив, що напередодні отримав документи, у яких замість вулиці Івана Мазепи фігурує вулиця Січневого повстання. «Думаю, це перший крок до зворотного перейменування цієї вулиці. Цілком можливо, що це ж трапиться і з вулицею Симона Петлюри, і деякими іншими. Сподіваюся, на складах збереглися старі таблички, і міський бюджет заощадить хоч би на них», - додав він.

Нагадаємо, вулиці та площі у Києві перейменовуються досить часто. Так, у червні минулого року депутати Київради ухвалили рішення про перейменування вулиці Комінтерну на вулицю Петлюри, а у жовтні 2007 року підтримали пропозицію про перейменування вулиці Січневого повстання на вулицю Гетьмана Івана Мазепи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

702