Всі народні депутати від опозиції неодмінно будуть включені у виборчі списки на позачергових виборах, заявляє глава Секретаріату Президента України Віктор Балога.

Як повідомили в прес-службі Президента, про це він сказав сьогодні на зустрічі з народними депутатами, які були ініціаторами об'єднання парламентських фракцій блоків «Наша Україна» і БЮТ в єдину опозицію, передає «УНІАН».

«Відбулося інтенсивне обговорення політичної ситуації, що склалося в країні після рішення Президента Віктора Ющенка розпустити Верховну Раду. Співрозмовники повністю підтримали цей відповідальний і рішучий крок Глави держави», – повідомив Балога.

За його словами, депутати від об'єднаної опозиції були одностайні в тому, що позачергові вибори створять якісно нову конфігурацію політичних сил у парламенті.

«Там буде чітке ідейне позиціонування, без ситуативних домішок, ганебних міграцій і відвертих зрад», – відзначив Балога.

Він підкреслив, що засновники об'єднаної опозиції, серед яких є і керівники опозиційних партій, вирішили включити у виборчі списки всіх депутатів Верховної Ради п'ятого скликання, які на сьогодні є членами опозиційних фракцій. «Це глибоко порядні, відповідальні політики, які не розмінюють своїх переконань ні на які подачки», – відзначив Балога.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

400