Партія регіонів не збирається готуватися до дострокових парламентських виборів. Про це в інтерв'ю журналістам заявив нардеп з фракції Партії регіонів Василь Кисельов.

«Партія регіонів до виборів не готується, ми готуватимемося до них у 2011 році. Опозиція ж видає бажане за дійсне, скидає в ЗМІ інформацію про те, що нібито вже починають іти терміни для підготовки до виборів», - сказав Кисельов і додав: «Це все казки, адже Указ неконституційний, і виконувати ми його не будемо», - відзначив Кисельов.

Він упевнений, що дострокові вибори не відбудуться хоча б тому, що крім відсутності підстави для їх проведення немає ще можливості їх проводити. «Справа навіть не у фінансуванні, а в суто організаційних питаннях: терміни вже пішли, комісія зібратися не може, крім того, існують дві ЦВК, тому я можу відповідально заявити, до виборів ми не готуємося», - сказав нардеп.

Крім того, Кисельов розкритикував Главу держави за те, що той на зустрічі з представниками силових структур у вівторок нібито доручив їм розглянути парламентські документи на предмет їх незаконності. Депутат уточнив, що це доручення було дано Президентом на адресу Генпрокурора. «І це говорить гарант Конституції? Він дає пряму вказівку прокурору… точно також він поступив, коли поїхав в КСУ, а через декілька днів голова КСУ Домбровський подає у відставку», - обурився парламентарій.

За його словами, Президент України, діючи таким чином «отримає зворотну реакцію», оскільки «всі нормальні судді і всі нормальні члени ЦВК не прийматимуть злочинні укази».

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

367