Міністр внутрішніх справ України Василь Цушко призначив керівником Управління МВС у Черкаській області Віктора Ольховського.

Як повідомили в Департаменті громадських зв'язків МВС України, новопризначених керівників представив особовому складу обласних управлінь міліції заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Копитов. Під час подання Воробйова Копитов відзначив, що «ротація кадрів у МВС ніяких політичних мотивів не має, оскільки головна задача міліції - це протидія злочинності у всіх її проявах і розкриття злочинів».

Обидва керівники УМВС раніше посідали ідентичну посаду в інших областях. Зокрема, Воробйов з 2004 року очолював УМВС у Житомирській області, а Ольховський - УМВС у Запорізькій області, передає «ЛІГА».

Нагадаємо, новий глава МВС Цушко вже змінив керівництво половини обласних управлінь. Він призначив нових керівників ГУМВС у Києві, а також УМВС у Полтавській, Тернопільській, Луганській, Чернігівській, Миколаївській, Львівській, Хмельницькій, Одеській, Волинській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій областях і Севастополі.

Також нового шефа отримала Державтоінспекція МВС України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

404