Чугуївський міський суд (Харківська область) визнав винним місцевого колишнього міліціонера в скоєнні серії вбивств у Вовчанському районі області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Відзначається, що обвинувачений визнаний винним за п. п. 6,13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України і засуджений до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

«Прокурор не погодився з м'якістю покарання і подав апеляцію на рішення суду першої інстанції, вимагаючи більш суворого покарання для колишнього міліціонера - довічного ув'язнення», - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, в 2009-2010 рр. у Вовчанському районі Харківської області була зафіксована серія жорстоких вбивств з пограбуванням. Від рук зловмисника померли три пенсіонерки.

Як розповіли в прокуратурі, правоохоронцям знадобилося півтора року, щоб вийти на слід убивці. Ним виявився сорокарічний ігроман, в той час співробітник міліції. Гроші, які він здобував, оббираючи старих, він відразу ж витрачав в ігрових салонах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом