У Харківській області за добу рятувальники 19 разів залучалися для допомоги у зв'язку з погіршенням погодних умов. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

«Всього вилучено із снігових заметів 67 автомобілів, в яких перебували 205 осіб, з них 40 дітей. Постраждалих немає», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за минулу добу підрозділами ДержНС разом з ДП Харківський облавтодор було надано допомогу з вилучення карет швидкої допомоги, автобусів, легкових та вантажних автомобілів.

Згідно з повідомленням, на даний момент в місті Харків та Харківській області працює техніка з розчищення доріг, заторів немає, вантажні автомобілі, які виїжджали з міста, працівниками Державної автомобільної інспекції були повернуті до місця дислокації.

За даними прес-служби, по Харківській області задіяно 137 одиниць техніки, 87 механізмів і 254 працівники дорожної служби. Розчищено автодоріг державного рівня 2069 км, місцевого рівня 1078,3 км.

Як повідомляв ForUm,через снігопади на автомобільних дорогах чотирьох областей на півдні України обмежено рух транспорту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом