Під час заворушень біля будівлі Вінницької облдержадміністрації постраждало семеро міліціонерів та громадський активіст. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Вінницькій області.

«Під час позачергової сесії облради біля будівлі ОДА зібралося близько 600 мітингувальників, які висловили недовіру чинній владі, і почали штурмувати приміщення облради», - сказано в повідомленні.

Як зазначається, охорону громадського порядку біля приміщення облдержадміністрації забезпечували понад 200 працівників міліції.

«У їхній бік полетіли яйця, камені, вибухові пакети, активісти застосували сльозогінний газ. Під час протистояння семеро співробітників міліції були госпіталізовані з тілесними ушкодженнями та отруєнням сльозогінним газом. По допомогу до медиків звернувся й один із учасників мітингу», - повідомили в міліції.

Крім того, як повідомляється, активісти розбили вікна і закидали яйцями офіс, який розташований навпроти будівлі ОДА. Четверо правопорушників були доставлені у вінницький міськвідділ міліції. Після встановлення їхніх осіб вони були відпущені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом