Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що за понеділок територія Луганської області, яка знаходиться під контролем Києва, була обстріляна 11 разів, повідомили ForUm'y в прес-службі Москаля.

«Кількість обстрілів у Луганській області знову зростає. Члени НЗФ відводять з передової важку техніку, збільшують вогневу агресію проти контрольованої Україною території Луганської області. За понеділок було зафіксовано 11 обстрілів з мінометів, автоматичних гранатометів, протитанкових керованих ракет, артилерії і стрілецької зброї (для порівняння - в неділю обстрілів було вісім). Міни, гранати і артилерійські снаряди вибухали на території населених пунктів Кримське, Щастя, Чорнухине, Станиця Луганська», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що вночі розвідувально-диверсійні групи ополчення впритул наближалися до позицій українських силовиків на околиці Кримського, між двома сторонами відбувалися вогневі контакти.

Поранених і загиблих з українського боку немає.

В Станиці Луганській протягом вчорашнього дня тривали перестрілки з автоматів і великокаліберних кулеметів. Станом на 10:00 23 грудня в Станиці тихо. Інформації про жертви або поранених серед мирного населення немає.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом