Парламентська коаліція визначила список людей, які можуть зайняти посади в новому Кабінеті Міністрів. Відповідний список кандидатур озвучив координатор коаліції, народний депутат Юрій Луценко, передає кореспондент Forum'у.

«На сьогодні Блок Петра Порошенка вніс такі кандидатури до складу Кабміну: Олександра Квіташвілі - на посаду міністра охорони здоров'я, Айвараса Абрамавичуса - на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі, Наталії Яресько - на посаду міністра фінансів, Володимира Демчишина - на посаду міністра енергетики та вугільної промисловості, Андрія Пивоварського - на посаду міністра інфраструктура, Сергія Квіта - на посаду міністра освіти, Геннадія Зубка - на посаду віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку і ЖКГ, Павла Розенка - на посаду міністра соціальної політики, Юрія Стеця на посаду міністра інформаційної політики», - сказав Луценко.

Водночас Луценко повідомив, що фракція «Народного фронту» пропонує як кандидата на посаду віце-прем'єр міністра - міністра культури України В'ячеслава Кириленка, Арсена Авакова на посаду міністра внутрішніх справ України, Павла Петренка на посаду міністра юстиції, Ганну Онищенко - на посаду міністра Кабінету Міністрів України.

Крім цього, Луценко повідомив, що від фракції «Самопоміч» пропонується внести кандидатуру Олексія Павленка на посаду міністра аграрної політики і продовольства.
 

Валентина Дудко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

112