Станом на 06:00 21 листопада на території Житомирської області через негоду відключеним від електропостачання залишився 601 населений пункт. Про це повідомляє прес-служба обласного Управління ДержНС.

За інформацією прес-служби, вранці 20 листопада на території Житомирської області через погіршення погодних умов, а саме: утворення шару льоду на лініях електропередачі та гілках дерев, через що останні почали ламатися та падати вниз, обриваючи тим самим дроти на електроопорах, було порушено електропостачання 351 населеного пункту в 22 районах області.

Увечері того ж дня ситуація отримала статус надзвичайної.

Для ліквідації наслідків негоди залучалася 101 бригада «Житомиробленерго», а саме: 320 співробітників та 149 одиниць техніки, а від обласного Управління ДержНС Житомирщини - 20 рятувальників і 5 одиниць техніки.

21 листопада на території області очікується хмарна погода, вночі - мокрий сніг, збережеться сильна ожеледь. Вітер східний, 7-12 м/секунду. Температура повітря по області вночі від одного градуса тепла до чотирьох градусів морозу, вдень - від двох градусів морозу до трьох градусів тепла, у Житомирі вночі 0-2 градуси морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

Як повідомляв ForUm, 20 листопада в Житомирській області внаслідок негоди без електропостачання залишилися 86 населених пунктів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом