За минулі вихідні, 15 та 16 листопада, в Донецьку отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості восьмеро мирних громадян, одна людина загинула, повідомляє прес-служба міської ради.

Внаслідок артилерійських обстрілів 16 листопада пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру Київського району.

Через влучання снарядів повністю знищений двоповерховий будинок №11 на вул. Говорова. На цій же вулиці пошкоджений житловий будинок №4. Також повністю зруйновано будівлю магазину, що розташований за адресою вул. Говорова, 11а.

Ніч у Донецьку минула без активних воєнних дій.

Станом на 10:00 у Донецьку відносно спокійно, в районах - тихо.

Системи життєзабезпечення міста продовжують працювати у штатному режимі.

Аварійні бригади відновлюють лінії електропередачі і газопостачання, пошкоджені внаслідок бойових дій. ПАТ «Донецькміськгаз» проводить ряд організаційних і технологічних заходів для забезпечення необхідних режимів газопостачання міста в зимовий період часу.

Крім того, ремонтно-відновлювальні бригади підприємства продовжують відновлювати газопостачання котелень Куйбишевського району, а також жителям приватного сектору прифронтового селища Жовтневий. У Київському районі ведуться роботи на вулицях Орбіти, Райдужній. У Петровському районі - на вулицях Салтикова-Щедріна, Родіонова.

На ранок 17 листопада в Донецьку без газопостачання залишаються 2538 абонентів, серед них: 4 багатоквартирних будинки, 1958 будинків приватного сектору та 22 підприємства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом