Автори відео аналізують інформацію, розміщену на порталі народного руху «Слово і діло». Це система, яка зараз активно розвивається в мережі. Користувачі з усієї України розміщують інформацію про політиків і чиновників, починаючи від президента і прем'єр-міністра до рядових чиновників і депутатів всіх рівнів.

Після інформації про передвиборчі обіцянки Петра Порошенка, Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова у сюжеті йдеться про миколаївських депутатів. Зокрема, за версією авторів, діючий депутат Верховної Ради України Микола Жук дав 14 обіцянок і всі 14 не виконав. Депутат Верховної Ради України від Партії регіонів Артем Ільюк зробив 20 передвиборних обіцянок і з них також не виконав жодної.

Далі на відео жителі Миколаєва говорять про те, що досі немає об'їзного мосту через річку Інгул, будівництво якого було обіцяно депутатом Ільюком. Крім того, черги в дитячі сади і досі залишаються величезними, і потрапити туди можна тільки за гроші.

Протягом всього відео тричі показується, як Ільюк обливається водою, беручи участь у популярному флешмобі. В оригінальному відео, розміщеному на сторінці депутата в Фейсбуці, Ільюк після обливання знову обіцяє, на цей раз - перерахувати гроші в благодійний фонд.

Як повідомлялося раніше, Ільюк відкликав свою заяву про вихід зі складу депутатської групи «Економічний розвиток». Група «Економічний розвиток», що складається з колишніх регіоналів і була створена після виходу багатьох народних депутатів з фракції Партії регіонів в лютому 2014 року після подій на Майдані. Крім того, Ільюк голосував у Верховній Раді за «диктаторські закони Януковича» 16 січня. Пізніше пояснюючи журналістам, чому він голосував за ці закони, Ільюк заявив, що «вони допоможуть навести лад в Україні».

Сторінка Ільюка в системі народного контролю «Слово і діло».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

96