Парламентська газета «Голос України» оприлюднила список депутатів, що були відсутні і не голосували на позачерговому засіданні парламенту 20 жовтня.

Список з'явився в номері за четвер, 23 жовтня, під заголовком «Депутати, які не виконують свої конституційні функції, обов'язки, не беруть участь у засіданнях Верховної Ради, і за яких виборцям не потрібно голосувати».

Так, в день позачергового засідання станом на 10.00 не зареєструвалися на робочих місцях у сесійній залі 222 народних депутати.

Не голосували за включення до порядку денного законопроекту про забезпечення реалізації конституційних виборчих прав учасників антитерористичної операції на позачергових виборах 19 депутатів, не брали участі в голосуванні (були відсутні) 216 депутатів.

Не голосували за включення до порядку денного законопроекту про зміни до закону про телебачення і радіомовлення щодо захисту інтересів держави та законопроекту про протидію корупції 44 депутати, були відсутні 236.

Як раніше повідомляв ForUm, 20 жовтня вранці в сесійній залі була відсутня мінімально необхідна кількість народних депутатів для прийняття рішень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом