З 25 вересня поновлюється рух пасажирських поїздів далекого прямування зі станції Донецьк, повідомляє прес-служба Донецької залізниці.

«З сьогоднішнього дня фірмовий пасажирський поїзд Донецької залізниці «Гірник» №47/48 сполученням «Донецьк-Севастополь» відправляється з Донецька о 17:34, прибуває в Севастополь о 7:05. Відправляється з Севастополя о 21:50, прибуватиме до Донецька о 14:15. Щоденне курсування. Маршрут прямування поїзда №47/48 сполученням «Донецьк-Севастополь» здійснюється через станції Волноваха, Комиш-Зоря, Мелітополь, Джанкой і Сімферополь. Для зручностей пасажирів передбачені посадки на станціях Рутченкове (17:50) і Мандрикіне (18:00), які розташовані в межах міста Донецька. Відновити рух пасажирських поїздів дальнього слідування стало можливим завдяки відновленню залізничного полотна на ділянці Донецьк-Рутченкове-Мандрикіне-Доля-Оленівка», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, рух пасажирських поїздів далекого прямування зі станції Донецьк не здійснювався з 12 серпня 2014 року в результаті бойових дій і руйнування залізничної інфраструктури.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом