У чотирьох районах Донецька спостерігаються перебої з водопостачанням. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

«У зв'язку з тим, що канал Сіверський Донець-Донбас працює в мінімальному режимі, обсягів води недостатньо для нормального водопостачання багатьох населених пунктів області... Після виходу з ладу Верхньокальміуської фільтрувальної станції КП «Компанія "Вода Донбасу"» вдруге ситуація ускладнилася. Відновити подачу в тому режимі, який був до пошкодження, поки не вдається», - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що відносно стабільне водопостачання на сьогодні зберігається у Будьонівському, Пролетарському і Калінінському районах. Найскладніша ситуація в Куйбишевському, Петровському, Кіровському та Ленінському районах через нестачу води для поповнення резервуарів Південного, Петровського, Кіровського та Куйбишевського водопровідних вузлів. В таких умовах працівники КП «Донецькміськводоканал» роблять все можливе, щоб відрегулювати водоподачу і забезпечити споживачів водою.

Підприємство звертається до мешканців з проханням поставитися до ситуації з терпінням і розумінням, робити запаси води, як тільки відновлюється водоподача, а також давати можливість мешканцям верхніх поверхів поповнити свої запаси на нижніх поверхах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом