Український пункт пропуску «Красна Талівка» станом на 10:00 18 серпня не працює. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Південного митного управління Федеральної митної служби Росії.

«Станом на 10:00 18 серпня 2014 року пропуск фізичних осіб і транспортних засобів через митний пост МАПП Волошине Міллеровської митниці не здійснюється, оскільки суміжний пункт пропуску "Красна Талівка" в Україні не працює. Посадові особи МАПП Волошине знаходяться на місцях і готові до здійснення пропуску фізичних осіб і транспортних засобів через кордон», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з 23:30 17 серпня до 6:30 18 серпня 2014 року знову припиняв роботу пункт пропуску «Новоазовськ» (Україна).

Крім цього, в результаті сутички на українській території поблизу державного кордону загорілося поле сільськогосподарського призначення.

«Спекотна погода і сильний вітер сприяли швидкому поширенню вогню на лісосмугу неподалік від митного посту МАПП Волошине Міллеровської митниці. Російські митники і прикордонники вжили заходів з гасіння полум'я, не давши йому перекинутися на споруду пункту пропуску», - додали в прес-службі.

Нагадаємо, 12 серпня Південне митне управління Федеральної митної служби Росії заявило про відновлення роботи українського пункту пропуску «Довжанський» (Луганська область).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом