Наразі український пункт пропуску «Красна Талівка» не здійснює пропуск фізичних осіб і транспортних засобів через кордон, однак суміжний митний пост МАПП «Волошине» Міллеровської митниці працює в штатному режимі. Про це повідомили в прес-службі Південного митного управління (ПМУ). Інші митні пости в пунктах пропуску на російсько-українському кордоні в регіоні діяльності ПМУ працюють у штатному режимі.

Напередодні співробітники митного посту МАПП «Куйбишеве» Таганрозької митниці та співробітники ПУ ФСБ Росії по Ростовській області прийняли в пункті пропуску чергову організовану групу громадян України зі 100 чоловік.

Мешканці українських міст Іловайськ, Донецьк, Харцизьк, Макіївка - діти дошкільного віку та їх матері, а також група інвалідів - добиралися на чотирьох автобусах до українського пункту пропуску «Маринівка», а потім - пішки.

«Вони розповіли російським митникам, що в дорозі два автобуси потрапили під обстріл українських силовиків, але зуміли швидко минути небезпечні ділянки доріг і досягти кордону без втрат. Вся група була відправлена у пункт тимчасового розміщення МНС Росії поблизу міста Матвєєв Курган», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

70