Сьогодні, 14 серпня, у селищі Андріївка Балаклійського району Харківської області внаслідок руйнування бункера тимчасового зберігання зернових на смерть засипало зерном двох працівників Андріївського сільськогосподарського підприємства «Оптимус Плюс», повідомляє прес-служба ДержНС.

На місце події було скеровано черговий караул 23-ї пожежно-рятувальної команди селища Червоний Донець та черговий караул Андріївської місцевої пожежної команди.

Після прибуття їх на місце події було встановлено, що під завалом зерна перебувають два працівники підприємства. При проведенні рятувальних робіт з-під завалу дістали двох загиблих чоловіків, працівників підприємства 1968 і 1962 року народження.

Також на місці події перебував постраждалий чоловік 1968 року народження. Його з травмами грудної клітки, голови та переломом правої руки доставлено в лікарню.

За словами травмованого, вони разом із загиблими працівниками підприємства проводили розвантажувальні роботи зовні бункера і побачили, що з-під дерев'яних елементів стін бункера посипалося зерно. Вони почали закладати щілину шматтям, і в цей час сталося руйнування залізобетонної нижньої балки з дерев'яними елементами стіни бункера.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом