За мінімальними підрахунками, на відновлення пошкодженої інфраструктури Донецької та Придніпровської залізниць необхідно 400 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України.

У прес-службі зазначили, що на сьогодні залишаються пошкодженими внаслідок бойових дій 187 об'єктів Донецької та Придніпровської залізниць.

Зокрема, залишаються зруйнованими 49 об'єктів колійного господарства, з яких відновлено 7 із 14 пошкоджених інженерних споруд (мостів, пішохідних переходів, шляхопроводів тощо).

«Очікують ремонту і відновлення 74 об'єкти електрифікації та електропостачання; 30 - автоматики та зв'язку; 11 будівель і цивільних споруд, що забезпечують функціонування пасажирського господарства. Крім того, постраждали і ще не відновлені два локомотивні депо та 13 вагонних депо і споруд», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Раніше ForUm повідомляв, що члени незаконних збройних формувань пошкодили кілька об'єктів залізничної інфраструктури Донецької залізниці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом