Позбавлення ВО «Свобода» місць в уряді негативно вплине на взаємодію Кабінету Міністрів і Верховної Ради. Таку думку кореспондентові Forum'у висловив народний депутат України (фракція ВО «Батьківщина») Володимир Яворівський, коментуючи інформацію, що міністрів, які потрапили в Кабмін за квотою Майдану і ВО «Свобода», відправлять у відставку.

«Дуже примітивно, коли береться така норма: без Майдану і без «Свободи». Треба дивитися на конкретні персоналії, на їхні професійні якості, рівень їхнього патріотизму та моралі», - заявив він.

Також нардеп упевнений, що позбавлення ВО «Свобода» місць в уряді негативно вплине на взаємодію Кабміну і Верховної Ради. «Нерозумно сьогодні очистити Кабмін від «Свободи». Що в парламенті уряд робитиме без «Свободи», без їхніх голосів?», - підкреслив політик.

«До того ж, на Майдані було багато професіоналів. І кидатися фразами «без Майдану» також не варто, більш того, я вважаю - нерозумно», - додав він.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про переформатування нинішнього складу Кабміну. У ЗМІ найбільш вірогідними кандидатами на звільнення називають саме тих міністрів, які призначалися за квотами від партії «Свобода» та від Майдану.
 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом