Учора, 7 липня, о 22:10 невідомі особи підірвали парну і непарну колії на 44 км перегону Скотовата-Ясинувата Донецької залізниці (хід на Костянтинівку), повідомили Forum'у в прес-службі Укрзалізниці.

«Внаслідок трьох вибухів, через кожні 12 метрів, впали шість опор контактної мережі. З них дві опори лежать на непарній колії, чотири - нахилені в негабарит на парній. Шлях закритий для руху», - йдеться в повідомленні.

Водночас в Укрзалізниці зазначили, що всього внаслідок несанкціонованих втручань на Донецькій, Придніпровській та Південній залізницях пошкоджено 99 об'єктів інфраструктури, у тому числі 56 - за шляховим господарством і 43 - за господарством електропостачання.

Як раніше повідомляв ForUm, 7 липня Державна адміністрація залізничного транспорту України заявила про два підриви залізничних мостів у Донецькій області та Луганській областях.

7 липня близько 16:00 у Донецькій області на автодорозі Т-05-09 Велика Новосілка-Амвросіївка, км 80 +510 невідомими особами був здійснений підрив конструкції шляхопроводу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

36