Відео допиту одного з «терористів», розміщене 18 червня на офіційному сайті СБУ і в якому Компартія звинувачується в озброєнні та вербуванні бойовиків для участі у військових операціях в Слов'янську, - відверта провокація і злочинна брехня.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко, повідомили в прес-службі партії.

«Те, що видається за «одкровення» бойовика, насправді бездарний «фейк» і фальсифікація. Очевидно, що людина, яка дає «свідчення», не має ні найменшого поняття про те, хто його насправді вербував, а вимушено повторює заздалегідь заготовлену брехня. У зв'язку з цим ми вже відправили відповідний депутатський запит до глави СБУ з вимогою озвучити, які, і проти кого конкретно порушені кримінальні справи на підставі свідчень того, хто представлений у відеоматеріалі як терорист», - сказав Симоненко, повідомляє «Golos.ua».

Він підкреслив, що «брудна і розгнуздана кампанія, яку влада організувала проти комуністів, викликана тим, що Компартія України - єдина парламентська політична сила, яка виступає за територіальну цілісність і єдність країни, за ліквідацію олігархічної системи влади і поста Президента, виступає проти війни».

«Не комуністи розв'язали цю війну. Цю війну розв'язали ті олігархи і «євроінтегратори», хто на крові прийшов до влади, і сьогодні посилає українців вбивати українців», - заявив лідер Компартії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

63