Під час вибуху у Тель-Авіві було поранено 16 чоловік, один з них перебуває у важкому стані, повідомив РІА Новини представник служби "швидкої допомоги".

Як повідомлялося раніше, в Тель-Авіві приблизно о 16.45 мск терорист-смертник привів у дію вибуховий пристрій. За уточненими даними, вибух пролунав поряд із старою будівлею Центральною автобусною станцією на одній з багатолюдних вулиць південної частини міста.

Єдиним загиблим виявився організатор теракту. Всіх поранених карети "швидкої допомоги" розвезли по трьох лікарнях, розташованих у Тель-Авіві і його передмістях, передає РІА «Новини».

"Один з них перебуває в критичному стані, п'ять отримало поранення середньої тяжкості, десять госпіталізовано з незначними пораненнями", - повідомив представник "Маген Давид Адом" - ізраїльської служби "швидкої допомоги".

"Сподіваємося, що ця кількість остаточна. Більше потерпілих не буде, і їх стан не погіршиться", - додав співрозмовник агентства.

Вибух стався менш ніж за тиждень до намічених на 25 січня виборів до палестинського парламенту, успіх яких у значній мірі залежить від сприяння Ізраїлю.

Відповідальність за теракт, за повідомленнями ЗМІ, узяло палестинське угрупування "Ісламський джихад", що організувало минулого року п'ять аналогічних вибухів на ізраїльській території.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

520