Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко балотуватиметься в Ровенську обласну раду із списку СПУ.


Про це повідомив журналістам голова обласної організації СПУ Леонтій Самчук.


Місцеві аналітики і спостерігачі вважають, що у разі обрання депутатом облради Луценко матиме реальні шанси зайняти посаду голови облради, передає «УНІАН».


Нинішній керівник Рівненської обласної державної адміністрації Василь Червоній вже заявив про намір поборотися за вищу посаду в області, для чого він відмовився від участі в парламентських виборах за списком Українського народного блоку Костенка-Плюща, де він був під №7.


Про високі шанси обрання в облраду Луценка в місцевій пресі заявили голова міської організації НСНУ, депутат облради Віктор Матчук, голова обласної організації УНП, народний депутат України Сергій Олексіюк і перший заступник голови обласної організації Партії регіонів, депутат облради Юрій Благодір. В той же час, представники цих політичних сил висуватимуть свого кандидата на посаду голови облради.


20 січня Луценко відвідає Рівненську область з робочою поїздкою. В ході поїздки заплановано, зокрема, вручення ним нагород і подарунків працівникам УМВС України в області, прес-конференція та інші заходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

402