На російсько-українському кордоні цього року буде спрощено систему прикордонного, митного та інших видів контролю на залізниці. Про це в середу РІА Новини повідомили в службі із зв'язків з громадськістю управління Південно-Східної залізниці.

Таке рішення було ухвалене в середу на нараді за участю представників департаменту дальніх пасажирських перевезень ВАТ Російська залізниця, Прикордонного управління ФСБ РФ по Білгородській і Воронезькій областях і керівництва магістралі, що проходила в управлінні Південно-Східної залізниці, повідомляє РІА «Новини».

Планується за рахунок виділених в поточному році інвестицій в розмірі 57 мільйонів рублів завершити реконструкцію прикордонного пункту переходу на станції Валуйки, ввести в експлуатацію будівлю станційного технологічного центру, завершити реконструкцію станції. Працівники поїздних бригад поїздів міжнародного сполучення будуть забезпечені бланками міграційних карт і митних декларацій.

В першому півріччі 2006 року буде виділена додаткова кількість службових приміщень працівникам Прикордонного управління ФСБ по Білгородській Воронезькій областях для розміщення прикордонних нарядів на залізничних пунктах пропуску, повідомили в службі із зв'язків з громадськістю Південно-Східної залізниці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

374