Уряд Великобританії має намір дозволити публічні будинки для захисту повій від небезпеки роботи поодинці.

Британський уряд виступив з ініціативою змінити законодавство з тим, щоб дозволити роботу невеликих борделів (чисельністю до трьох чоловік). В даний час в королівстві не порушує закону лише індивідуальна діяльність "жриць кохання", будь-які борделі є нелегальними.

Також планується посилити заходи за зловживання відносно повій з боку чоловіків-покупців сексуальних послуг, а також за залучення малолітніх дівчаток у заняття проституцією. Також планується боротися з тими водіями, хто виглядає повій з машин, які поволі рухаються вздовж тротуарів, передає РІА «Новини».

На думку заступника міністра внутрішніх справ Великобританії Фіони Мактеггарт, робота в групах дозволить представницям прадавньої професії відчувати себе в більшій безпеці.

Представник національної "профспілки" жінок легкої поведінки - Англійського колективу повій - Кері Мітчелл, у свою чергу, вважає, що нові правила, навпаки, негативно позначаться на їх роботі.

"Очевидно, що клієнти будуть більш нервовими, а в жінок не буде часу як слід їх перевірити, перш ніж сідати в машину", - сказала вона в інтерв'ю Бі-бі-сі.

За даними МВС Сполученого Королівства, в даний час в країні нараховується близько 80 тисяч жінок, що заробляють на життя проституцією. Більшість з них молодші 25 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

457