17 січня до оперативно-диспетчерської служби управління МНС України в Севастополі поступило повідомлення про пожежу на кораблі в "Севморзаводі".

Танкер "Волга-Нафта - 102", водотоннажністю 6 тисяч тонн і портом приписки в Астрахані, перебував у сухому доку на ремонті. Довжина судна 132,6 метри, ширина - 16,5 метрів, побудоване в 1971 році. Власник танкера - судноплавна компанія ТОВ "Бест", Росія.

Як повідомили в Центрі пропаганди УМНС України в м. Севастополь, пожежа виникла в сухому трюмі носової частини судна, в шкіперській, його площа склала 15 кв. метрів. Поряд з осередком пожежі знаходиться приміщення малярки, де у великій кількості зберігаються фарби і лаки. Можлива причина пожежі - проведення електрозварювальних робіт, передає «Магнолія-ТБ».

Для ліквідації пожежі брало участь більше сорока чоловік, з них 39 - співробітники УМНС на п'яти пожежних автомобілях ЗІЛ-130, ЗІЛ-131 і двох оперативних автомобілях, п'ять пожежних "Севморзаводу" на автомобілі ЗІЛ-130, керівники підприємства, команда судна.
 
Фото с сайта magnolia-tv.com

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

997