В Донецьку апеляційним судом за скоєння розбійного нападу і вбивства до тривалих термінів позбавлення волі були засуджені жінка і її неповнолітня дочка. Мати була засуджена до 14,5 року позбавлення волі, її 16-річна дочка - на рік менше.


Як повідомили в Центрі із зв'язків з громадськістю обласного УВС, жінка і її дочка, продавши свій будинок, залишилися без постійного житла. Вони тимчасово проживали то в знайомих, то у співмешканців. Коли таке життя їм набридло, вирішили силою захопити житло у когось, хто здає житло в найм.


Жінка і її дочка розробила план нападу, а потім прийшли за адресою в один з багатоповерхових будинків, в якому 32-річна жінка здавала квартиру, повідомляє «УНІАН».


Увійшовши в квартиру, зловмисниці бризнули в обличчя господині сльозогінним газом з балончика. Потім вони збили жертву з ніг, вдарили кілька разів цеглиною по голові і душили подушкою.


За висновком експертизи, смерть потерпілої настала в результаті відкритої черепно-мозкової травми, що супроводжувалася переломом склепіння і основи черепа. Зловмисниці забрали з квартири золоті сережки, золоте кільце, 400 грн. і мобільний телефон.


Через декілька тижнів злочинниці були затримані співробітниками кримінального розшуку Ворошиловського райвідділу міліції Донецька.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2103