Повернення «Супермена» обійшлося творцям нового фільму про пригоди легендарного героя більш ніж в двісті мільйонів доларів.


Прем’єра довгоочікуваної екранізації популярного коміксу з майже сімдесятирічною історією відбудеться 30 червня.


«Супермен залишився колишнім, але світ змінився. Ось що робить фільм цікавим», таку заяву в інтерв'ю Los Angeles Times зробив режисер картини Брайан Сінгер.


У новому фільмі Супермен повертається на Землю після декількох років відсутності і бачить, що його кохана одружилася з іншим чоловіком, а негідник Лекс Лютор виходить з в'язниці. За традицією, герою доведеться переміщатися між дном океанів і далеким космосом, щоб врятувати людство, передає радіо «Культура».


Зйомки фільму проходили в Австралії, але інформація про їх хід трималася в глибокій таємниці. В ролі Супермена і його альтер-его журналіста Кларка Кента знявся молодий актор Брендон Рут. Образ головного лиходія Лекса Лютора втілив на екрані Кевін Спейсі, кохану Супермена Лоїс Лейн зіграла Кейт Босуорт.


Журналісти американського видання відзначають, що в новому «Супермені» є безліч посилань, прихованих і прямих цитат з першого, найзнаменитішого фільму про супергероя, знятого Річардом Доннером в 1978 роки з покійним Кристофером Рівом у головній ролі. В цій стрічці батька головного героя зіграв Марлон Брандо. В новому фільмі буде використано голос цього актора. Композитор Джон Оттман використав знамениту музичну тему Джона Уїльямса з першого фільму.


Варто сказати, що студія Warner Brothers планувала зняти фільм «Супермен проти Бетмена», але, врешті-решт, вирішила розвивати обидва проекти паралельно. Остаточний вибір продюсерів ліг на творця «Людей Ікс» Брайана Сінгера в 2004 році.


Новий Супермен — Брендон Рут мало відомий глядачам. За інформацією популярного видання Верайеті, раніше Рут виконував епізодичні ролі в серіалах, а недавно дебютував на великому екрані у фільмі «До нестями». Вибір ліг на нього після довгих пошуків. Раніше на роль претендували Джош Хартнетт, Джуд Лоу і Брендон Фрейзер.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

837