У Росії, Північний Кавказ, переважно Чечня, став головним постачальником комерційного "кривавого відео". Знімають все — і наші,  і бойовики. На операції терористи і спецназівці вже давно не виходять без відеокамер і фотоапаратів і фіксують усі свої «подвиги».

Диски з «справжнім військовим відео» можна купити на базарах Кавказу за 100 рублів, а на московській Горбушці — від $100 і вище. Іноді вони стають речовими доказами — свідками злочинів, іноді служать інформацією для військової розвідки і майже завжди це частина великої індустрії війни. Один з найвідоміших відеозаписів, який став предметом кримінального розгляду, - відео Салаутдіна Темірбулатова на прізвисько Тракторист зі стратою військовослужбовців (двоє були зарізані, один розстріляний з пістолета, один — з автомата), пише «Політ.ру» з посиланням на газету " Версія ".

На Горбушці можна купити диск, де спецназ Мін’юсту Росії перенавантажує з двох автозаків у «столипінський вагон» 70 з гаком чеченських бойовиків. Про існування цього запису вже півтора року знають журналісти, але проте ці кадри містять сенсацію. Річ у тім, що зняті бойовики — з тих, хто здався при штурмі села Комсомольського.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

686