Вчора, 15 січня, Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк відбув з робочим візитом в Королівство Швеція на запрошення Міністра закордонних справ цієї країни Лайли Фрейвальдс.

Як повідомили в прес-службі українського зовнішньополітичного відомства, під час візиту, який проходить 15-17 січня, Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк зустрінеться з політичним керівництвом Швеції і проведе переговори з головою зовнішньополітичного відомства країни Фрейвальдс.

Під час візиту сторони обговорять широке коло питань двосторонньої співпраці і міжнародного життя. Співрозмовники також окреслять шляхи взаємодії в контексті нової Стратегії уряду Швеції щодо співпраці з Україною на 2005-2008 роки, в якій важливе місце посідають питання підтримання євроінтеграційних прагнень України шляхом реалізації відповідних двосторонніх проектів, повідомляє «ЛІГА».

В рамках візиту Міністр закордонних справ України також візьме участь в державній конференції шведської Асоціації "Суспільство і оборона" (м. Селена, 16 січня 2006 року), яка буде присвячена питанням, що стосуються сфери оборони і міжнародних відносин.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

312