Північнокорейського лідера Кім Чен Іра, який перебуває в Китаї, побачили в університетському містечку в Гуанчжоу - адміністративному центрі південної провінції Гуандун.

Гонконгська газета "Саут чайна морнінг пост", що повідомила про це, стверджує, що одягнений в сіре пальто, капелюх і темні окуляри, керівник КНДР відвідав університетську бібліотеку. Після коротких зустрічей, що відбулися там, а тривали вони не більше п'яти хвилин, кортеж з Кім Чен Іром виїхав у невідомому напрямі, передає «Утро.ру».

Газета публікує фотографію розкішного лімузина, що виїжджає у супроводі поліцейської машини з готелю "Білий лебідь", в якому ймовірно зупинився Кім Чен Ір. Днями керівництво цього готелю несподівано анулювало до кінця тижня всі замовлення для звичайних відвідувачів і попросило проживаючих виписатися достроково. Будівлю взято під посилену охорону, всі підступи до неї перекриті.

Офіційна влада в Пекіні і Пхеньяні, як і раніше, зберігають мовчання з приводу повідомлень про візит Кім Чен Іра до Китаю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

398